Arrow
Arrow
Arrow
Arrow
Slider

Bonte Avond

Door Frank
op 01 februari, 2015
Bonteaovund.

"Prins zien is machtig, mar de bonte aovund is prachtig"
Het hing in de lucht, het was al vroeg uitverkocht, een schitterende Bonte Avond zou het worden. 
Veel lokaal talent.
Vorst Harrald en voorzitter Luc trapten af en namen de VIP-behandeling van de CV tijdens de zittingsavond in Zaerum nog even op de hak.
Daarna in een rap tempo verder; knappe optredens van 2 verschillende dansgroepen.
Natuurlijk de mooie liedjes van de 5x11-jubileum CD; Mirriam & Karlijn en uiteraard ook een uitvoering van 'De Sturm' met Henk.
Deze twee talenten zagen we ook weer terug met Loes van den Eijnden en Karin Rops, ze brachten een schoen stukske eindigend met een lied over 55 jaar Evertsoord.
Het trio van 2015 nam zelf ook actief deel aan deze avond met filmfragmenten en sketches,zo passeerden Steven Seagal en van Gerwen de revue maar ook onze eigen Jos Lukahay, Theo Telraam en van H (Hayke) eva. Tof!
De Gójje Kloeët was dit jaar wederom weer van de partij met 'Joa Man!'. Een spektaculaire thriller op de Kroeëneberg, in de Pieël en bij HeadQuarter Jakobs. Starring Willy Bond, Dr. W-ling, Mini Me, Jakobs, Jony en Frankie.
De Kranekapel had een knappe act waarbij Jurgen (van de Beuken) met handen en voeten vier instrumenten gelijk bespeelde. 2 trompetten en 2 schuiftrombones, ondertussen haalde Kronenbergs bekendste illusionist Freek Klok ook nog de stoel onder hem uit. Een waar stukje acrobatiek.
De Zachte Berm, de vriendenkluit van het trio, had nog een mooi liedje "Joepie Joepie" in elkaar gezet op het lijflied "Moskau". Un schoene kluit. Joep nam de gelegenheid om de kluit te onderscheidden en reikte aan Jen de medaille uit.
Buiten al dit lokaal talent hadden we natuurlijk nog de nodige optredens van fantastische buuttereedners en afsluiter 'volgaas' Big Benny. Het was inderdaad zoals prins Joep zijn spreuk al aangaf: "Prins zien is machtig, mar de bonte aovund is prachtig".
 

Over ons

Op deze website vind je alles over onze vereniging. Van de laatste nieuwtjes en het programma tot aan onze allereerste prins. Maar ook voor foto’s en filmpjes die gemaakt zijn tijdens één van onze activiteiten bent u aan het juiste adres. Mocht je vragen, opmerkingen of aanvullingen over de site hebben, mail dan naar webmaster@kroenekraanpielhaas.nl

 

 

Laatste nieuws

Trio 2020

20 januari, 2020

Bonte avond 2020

20 januari, 2020

Komende evenementen

Volg ons

facebook