Arrow
Arrow
Arrow
Arrow
Slider

Pieëlbal

Door Frank
op 01 februari, 2015

Pieëlbal

"Als de kat van huis is......"
Nee, dit is niet de spreuk van de prins maar slaat op onze voorzitter.
Voor het trio begon de avond weer vroeg.
Eerst naar de receptie in America om wat plichtplegingen te verrichten en daarna uiteraard naar de  Smêlentos voor het jaarlijkse hoogtepunt van de Pieelkalender: 'Knaokebal'.
De Smêlentos was al mooi vol en het boorebroellofgezelschap hield er zijn 'vrijgezellenfeestje'.
Dit jaar was het een unieke editie, twee prinsen één persoon.
De scepter en muts van onze cv werden al vroeg verruild voor die van cv De Kroeënekaters en Beunhazen, er moest immers afgetreden worden om ruimte te maken voor een nieuwe prins. Eerst kreeg prins Joep nog een prachtig optreden aangeboden van een weergaloze zanger oet de Graashook: Ron Kanon. Van H. had deze rasartiest ‘smiddags nog ergens opgedoken en bleek nog een gaatje in zijn overvolle agenda te hebben.
Vervolgens was er nog de wisselbeker van "best verklede" en dit jaar wogen zaken als moves, passie en souplesse zwaar mee liet Joep weten. Daarmee viel Loes van den Eijnden in de prijzen, zij mag dit jaar door het leven gaan als 'BestDressedKnaokin'.
De prinselijke onderscheiding ging deze avond naar Karin Rops, dit vanwege haar jarenlange inzet voor Jong Nederland en de jeugdcarnaval in de Pieël en Kroeëneberg. Buiten de onderscheiding vielen haar prachtige woorden ten deel geuit door ozze prins.
Maar ook voor de prins van De Kroeënekaters en Beunhazen komt er een einde aan zijn prinselijk termijn. Als eerste werd er een naamswijziging aangekondigd, vanaf nu is het CV De Kroeënekaters, Beunhazen en êzelsköt. Het was tijd voor het nieuwe trio inclusief een nieuwe scepter, Prinses
Marlou met haar deegroller en haar adjudanten Esther en Claudia gaan dit jaar de Pielkar trekken. Dames veel plezier en succes!
Vervolgens werden er 3 nieuwe dansmietjes geïnstalleerd: Joep, Eric en Jos.
De iezersterke spreuk van prinses Marlou: "Ik ben un peg en Joep doet alles wat ik zeg" kwam goed aan.
Veur de rest waas het gas erop en flink d’r aan, een moj feestje met de ganse zaal en ut daak d’r aaf. 
Sluitingstijd was al voorbij en de disco stil maar het trio vond het nog niet genoeg. Ze besloten de avond nog te rekken met een a capella optreden al was de leider het daar zichtbaar niet mee eens.

Over ons

Op deze website vind je alles over onze vereniging. Van de laatste nieuwtjes en het programma tot aan onze allereerste prins. Maar ook voor foto’s en filmpjes die gemaakt zijn tijdens één van onze activiteiten bent u aan het juiste adres. Mocht je vragen, opmerkingen of aanvullingen over de site hebben, mail dan naar webmaster@kroenekraanpielhaas.nl

 

 

Laatste nieuws

Trio 2020

20 januari, 2020

Bonte avond 2020

20 januari, 2020

Komende evenementen

Volg ons

facebook