Arrow
Arrow
Arrow
Arrow
Slider

Verslag receptie Meterik

Door Frank
op 02 februari, 2016
De laatste zondag voor de carnaval naar de receptie in Meterik.
 
Om precies te zijn, de receptie van prins Jeroen I, prinses Laila en de adjudanten Stan en Koen van de Meulewiekers.
 
Gauw genoeg naar boven voor de felicitaties en een kado en het feest kon beginnen. Tussendoor nog een opmerkelijke demonstratie van prinses Laila, ze kon een glas bier ongeveer 2 keer zo snel verorberen als de adjudanten. Op het podium werd eventjes de proef op de som genomen.
 
Vaste ingredienten zoals CV de Vogelhut oet de stad met hun paraplu-act en het optreden van de Mieteriekse dansgarde ontbraken ook deze keer niet.
 
Onze, inmiddels eigen traditie, un pilske bej cafe Kluskes en dan de bus wer in, waar uit volle borst gezongen werd... Oh joa, joa zoe..  en natuurlijk aafsloete bej de prins. Met soep, frikandelle en eier met de inmiddels befaamde uien. Ut waas wer schoeën!

Over ons

Op deze website vind je alles over onze vereniging. Van de laatste nieuwtjes en het programma tot aan onze allereerste prins. Maar ook voor foto’s en filmpjes die gemaakt zijn tijdens één van onze activiteiten bent u aan het juiste adres. Mocht je vragen, opmerkingen of aanvullingen over de site hebben, mail dan naar webmaster@kroenekraanpielhaas.nl

 

 

Laatste nieuws

Trio 2020

20 januari, 2020

Bonte avond 2020

20 januari, 2020

Komende evenementen

Volg ons

facebook